Yuki app

Inzicht van dag-tot- dag in uw financiƫle positie

Horecaboekhouders is trots om de online iPhone Yuki app voor facturen en bonnen te introduceren.

Doorontwikkelde software helpt u bij een real time inzicht in de positie van uw administratie. Hierbi komen alle onderdelen van het bedrijf doorlopend in beeld.

Door het gedeelde gebruik van deze app verschaft deze ons in minieme tijd een maximum aan bruikbare gegevens en inzicht. Zo kunnen we ook op grond van actuele bedrijfsadministratie advies geven over periode-afsluitingen, een strategisch advies, of anticiperen op veranderingen.

Het principe is heel simpel: u maakt direct bij betaling of ontvangst een foto van het bewijsstuk. Dit wordt door Yuki automatisch wordt verwerkt. Kassabon, tankbon, klantenrekening, materiaalfactuur.

Alle data worden meteen doorgestuurd naar de yuki-administratie. De foto is het bewijsstuk van betaling dat aan de boeking gekoppeld blijft. De app laat ook rangschikking van kostensoort, betaalwijze et cetera toe.

Daarmee hebben zowel u als klant als wij van Horecaboekhouders een real time inzicht via mobiele apparaten op het Yuki boekhoudplatform. De zorg daarvoor wordt u uit handen genomen en u hebtminder werk bij de dagelijkse afsluiting. U kunt er altijd zeker van zijn dat de boekhouding dagelijks is bijgewerkt.

De yuki app maakt het mogelijk momentopnames te maken, bijvoorbeeld de stand van debiteuren of crediteuren. Voor Horecaboekhouders is het een mogelijk om proactief te zijn op processen die niet optimaal lopen.

Daarmee bent u. Als er zich een complexe vraag voordoet, signaleren wij dit. Wij springen bij met maatwerkadvies, voordat die uitdaging uitgroeit tot een probleem.

Wij baseren ook onze prijsstelling op de inzet van de yuki app. Real-time inzage in de administratie betekent, elke factuur op ongeacht welk moment inlezen, en permanent terugzien. En dat is nog maar het begin!

Wilt u ook real time informatie over de prestaties van uw bedrijf? Stap in met de yuki app en neem data-input mee bij uw beleidskeuzes.