Tarieven

Horecaboekhouder biedt betaalbare bedrijfsbegeleiding

Wij nemen u als klant serieus en begeleiden u intensief. In overleg helpen we u uw ondernemerschapverbeteren, evenals het rendement van uw bedrijf.

Wij overleggen in duidelijke en begrijpelijke termen. Door onze specialisatie in de horeca herkennen wij tijdig de uitdagingen waar uw bedrijf mee te maken heeft. Wij kennen de risico’s en valkuilen die in de branche kunnen optreden.

De tarieven voor onze dienstverlening liggen vast. Wij factureren geen uren maar diensten. Dathoudt voor ons de prikkel erin om ons goed van onze taak te kwijten. En voor u is het transparant: één bedrag per module, gestaffeld naar bedrijfsomzet. Zo kunt u desgewenst vergelijkingen makenmet collega´s in de branche.

Laat u overtuigen door de unieke combinatie van branchekennis en rendementsstreven in onze pakketten. Wij zijn altijd gespitst op extra verbetering van rendement. Wij baseren ons advies en onze ondersteuning aan uw bedrijfsadministratie op real time inzicht in administratieve gegevens via de yuki app.

Daarbij is er nog ruimte voor nieuwe cliënten in ons relatiebestand. Na een kennismaking bij u op de zaak kunnen we vaststellen of er voldoende grond voor samenwerking is. Hebben we eenmaal dedeal gesloten, dan liggen onze tarieven ook vast.

Wij bieden diensten in salarisadministratie: Horeca loonstroken Arbeidsovereenkomsten Werkkostenregeling Beloningsadvies Arbeidsrechtelijk advies

Maak gebruik van onze begeleiding en neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Interesse en overweegt u met ons zaken te doen? Vraag vrijblijvend [een offerte] of adviesgesprek.