Horeca

Wij zijn het kantoor met eigen ervaring in de horeca. Door onze focus en achtergrond in de sector begrijpen wij de ondernemer.

Horecaboekhouder baseert zijn expertise op tientallen jaren ervaring in de horeca. In de branche voelen wij ons daarom als een vis in het water. We kunnen prima aansluiten op de bedrijfsprocessen, ook in uw onderneming. De horeca-uitbater is als ondernemer zelf onze gesprekpartner. Inhoudelijkpraten we mee over bedrijfseconomische kentallen en operationele keuzes en beslissingen.

Starten, doorzetten en overleven in een onderneming in de horeca is niet eenvoudig. Veel veranderingen hebben in de voorbije jaren van de kredietcrisis en de malaise van de financiële crisis flink erin gehakt. Daardoor zijn in de markt wel de betere en professioneler bedrijven overgebleven.

Wellicht ook dat van u. Met betere rendementen en een dieper organisatie-inzicht.

Ondernemers in de horeca varen nu steeds minder op de automatische piloot. Het ‘bakken, bedienen en cashen’ is allang niet meer vanzelfsprekend. Het vergt een andere visie op ondernemen om uitdagingen tijdig te herkennen en het hoofd te bieden. Liefst voordat er problemen ontstaan. Enals deze toch optreden, dan wilt u ze de baas blijven.

Horecaboekhouders zorgt er met GBL Partners Accountancy en Belastingadviseurs voor dat u op ieder moment de bank, de belastingdienst en de verzekeraar vol vertrouwen tegemoet treedt.

Overweegt u om een boekhoudbureau in de arm te nemen om de bedrijfsadministratie en fiscale zaken te laten behartigen? Of biedt uw huidige dienstverlener niet alles wat uw nodig hebt?

Kies voor Horecaboekhouder. Wat zijn de voordelen als u met ons in zee gaat?

  • Tot 30% lagere accountantskosten
  • Online boekhouden door middel van de yuki app
  • Een online documentensysteem dat continu wordt aangevuld
  • Keuze uit een scala aan modelcontracten
  • Adviezen op basis van kennis van de horecabranche
  • Gratis analyse en ranking van uw bedrijf in de branche
  • Overzichten per kwartaal of maand, afhankelijk van uw contract

Ons team werkt graag met u samen en begrijpt de taal en wereld van de horeca.

Stuur ons uw vraag of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.