Ook uw boekhouder voor artiesten

oktober 3, 2019

Bij artiesten denkt u al snel aan muzikanten. Het woord artiest is veelomvattend en heeft een brede betekenis. Ook dansers, schilders en dergelijke zijn artiesten. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal artistiek zijn en een drang hebben om te creëren.

De meeste artiesten zijn dan ook nog ondernemers en moeten dus een administratie bijhouden. Het artistiek zijn en moeten produceren en daarnaast een boekhouding bijhouden is voor weinig artiesten weggelegd. Het is dan ook belangrijk dit onder te brengen bij een betrouwbare boekhouder die u snapt en van goed advies kan voorzien. Horecaboekhouder.nl kan u hierbij helpen.

Snel en overzichtelijk boekhouden

De boekhouders van horecaboekhouder doen uw administratie met het software pakket yuki. U krijgt een gratis applicatie op uw telefoon waar u zelf alle bonnetjes mee in kan scannen. Daarna wordt deze automatisch verwerkt in het boekhoudpakket. Ondertussen kunt u meekijken in de app en ziet u in een overzicht uw financiën. U heeft dus 24/7 inzicht in uw financiële situatie en kunt dan ook op ieder moment de juiste beslissing nemen. U hoeft dus niet meer te wachten op uw boekhouder voor de aanschaf van materialen. Dit bespaart een hoop tijd en geld. Daarnaast is het vaak tot wel 30% goedkoper om uw boekhouding bij horecaboekhouder onder te brengen. Vele (bekende) artiesten gingen u voor.